06 березня 2012

Валентинки-двійнятка і моя затурканість

На Посиденьках щомісяця проводяться цікаві скрапові конкурси. В лютому темою були валентинки, а основною вимогою до робіт - відсутність червоного та рожевого кольорів і їх відтінків. Зробила я листівку-валентинку в голубеньких та фіолетових тонах і якось пропустила повз увагу гарненькі малинові квіточки на фоновому папері. Роботу на конкурс, звичайно, не прийняли, а я нашвидкуруч зробила двійничка своєї валентинки у зелених тонах. На конкурсі зайняла шосте місце, з чого дуже тішуся, бо всі роботи були фантастичні, а своїх двійнят нарешті показую тут. До речі, перемогли чудові талановиті дівчата Іра (вона ж Сонячна, вона ж Хомка) і Кася-Руда Лисиця. Щиро вітаю, дівчата!






2 коментарі:

  1. Марічко, ці конкурсні листівочки фантастичні!!! А назва "Люблю тебе. Все решта фіолетово." мене просто підкорила!!! Шкода що можна було голосувати лише за одну роботу, але твоя листівочка була серед моїх фаворитів:) Дуже вже маєш цікаві задумки і класно їх втілюєш - молодчинка!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Ще би мені побільше часу на втілення, бо ідеї є, а часу нема:( але то таке, з кожним днем його трошки більшає)

      Видалити

Люблю читати ваші коментарі! Дякую вам за них!